Ptáte se, co to amarant je? Jedná se o rostlinu, jíž se také říká laskavec či sloní ucho. Mluví se o ní i jako o „obilovině Aztéků" nebo jako o „nepravé obilovině", protože je...
Kuskus, zejména pak v celozrnné variantě, je zdrojem vitaminů skupiny B (především B1, B2 a B6) a minerálních látek, jako je fosfor, železo, vápník, hořčík nebo zinek
Cizrně se někdy říká římský hrách. Možnosti jejího využití v přípravě pokrmů jsou pestré. Má vynikající oříškové aroma, které dodá pokrmům šmrnc. Je vhodná na přípravu pomazánek...
Objevte novou ingredienci do vaší kuchyně.
Černá rýže není zatím příliš populární na rozdíl od rýže klasické či hnědé. Je však starobylou plodinou, která vám přináší skvělé...
Fazole černá je velmi populární v latinskoamerické kuchyni. Fazole mají typicky černý, lesklý povrch a vyznačují se máslovou, lehce nasládlou chutí, masitou hustou strukturu a...
Nespornou výhodou žitné mouky je fakt, že uvolňuje energii postupně, a to je pro náš organismus velmi přínosné. Díky vysokému obsahu lepku vydrží žitné pečivo dlouhou dobu...
Nespornou výhodou žitné mouky je fakt, že uvolňuje energii postupně, a to je pro náš organismus velmi přínosné. Díky vysokému obsahu lepku vydrží žitné pečivo dlouhou dobu...
Nespornou výhodou žitné mouky je fakt, že uvolňuje energii postupně, a to je pro náš organismus velmi přínosné. Díky vysokému obsahu lepku vydrží žitné pečivo dlouhou dobu...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací