Mletá hořčice, na výrobu hořčičných omáček nebo jako dochucovadlo.
Po rozdrcení semínek se uvolní výrazná chuť a ostré aroma. Hořčičná pasta se používá do salátových zálivek,...
V této bylince najdete vitamíny A, B, C a K. Stejně tak v ní najdete i mnoho minerálních látek – mimo již zmíněného vápníku je to třeba železo, zinek, mangan, hořčík, fosfor,...
Piri piri je příjemně pikantní směs hrubě mletého koření, která svou barvou lahodí nejen chuťovým buňkám, ale i oku.
Výborná na steaky, pečené kuře, do omáček.
Vzhled a barva:...
Kmín je koření vyráběné ze semen rostliny z čeledi Miříkovité, která se jmenuje Šabrej kmínovitý (Cuminum cyminum). Používá se jako kořenicí přísada do řady pokrmů, zejména v...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací