Koření, Strana 2

36 položek celkem
1531 adzika 30 g
55 Kč

Kořenící směs adžika je výborným ochucovadlem, zaručeně vyzkoušejte!

Kód: 492
1513 1 bio cerny pepr mlety 30 g
66 Kč

Pepř je více než jenom „kýchací prášek“. Sušená, neloupaná zrníčka semínek pepře mají jemnou ovocnou vůni a intenzivní, ostrou pronikavou chuť.

Kód: 486
1504 chilli drcene 25 g
39 Kč

Chilli drcené.  

Kód: 483
1501 cerveny pepr 15 g
35 Kč

Pepř červený je chuťově výrazný, mírně aromatický a ozvláštní každý pokrm. Výborně doplňuje chuť hovězího a vepřového masa, paštik, uzenin i darů moře. Používá se i do sladkých...

Kód: 482
1477 1 horcice bila cela 70 g
24 Kč

Celá semena hořčice se používají při konzervaci zeleniny, okurek, zelí, červené řepy či hub v kyselém nálevu. Po rozdrcení semínek se uvolní výrazná chuť a ostré aroma. Hořčičná...

Kód: 474
1471 nove koreni cele 30 g
47 Kč

Nové koření má aromatickou vůni a lehce ostrou chuť. Hodí se k přípravě uzenin, při konzervaci masa, do omáček, polévek, při marinování ryb, do zvěřiny a do různých směsí...

Kód: 472
1462 pepr tri barev 15 g
35 Kč

Barevný pepř je lahodné koření, ze kterého se dá připravit výtečná omáčka na těstoviny.Je určen pravým labužníkům. Dokonale vyvážený poměr jednotlivých druhů pepře podtrhne...

Kód: 469
1435 bio pernikove koreni 20 g
47 Kč

Perníkové koření jednoduše patří k Vánocům, pokud narazíte na perníčky, toto koření nikdy nebude daleko. Teplé tóny skořice a hřebíčku dochutí také koláče, ovocné chlebíky,...

Kód: 460
1375 bio cerny pepr cely 30 g
64 Kč

Pepř je více než jenom „kýchací prášek“.

Kód: 440
1372 oregano susene extra 15 g
29 Kč

Oregano extra obsahuje 2 % éterických olejů. Použití v kuchyni: na pizzu, součást provensálského koření, na těstoviny a do salátů.  

Kód: 439
1369 jalovec cely 15 g
25 Kč

Možno použít na kořenění zvěřiny, drceným jalovcem se obaluje zvěřina před úpravou, do rybích marinád, do kysaného zelí, do guláše, při pečení drůbeže, je součástí různých...

Kód: 438
1354 horcice cerna cela 70 g
29 Kč

Hořčice černá celá Použití v kuchyni: při výrobě hořčice, přidává se do pokrmů založených na oleji, do zavařenin (okurky, houby, zelenina, zelí, rajčata)Historie a současnost:...

Kód: 433
Nahoru
Další produkty
.flag.flag-discount { background-color: #FF0000;