Skořice je kůra skořicovníku, která se sloupne, usuší a používá se jako koření. Špetka hnědého prášku navoní čokoládové nápoje i kávu a výborná je i na jehněčím.
Směs sušené zeleniny má všestranné použití v kuchyni.
Hodí se na polévky, omáčky, saláty, do bramborového salátu, dá se zavařovat, přidávat do zavařenin k okurkám, dá se...
Papričky Jalapeno zelené drcené.
Jalapeno papričky jsou původem z Mexika. Jejich název je podle hlavního města Veracruz Jalapa. Jalapenos jsou malé (5 cm) až středně velké...
Cibulový prášek je použitelný k dochucení, do polévek, omáček a na pomazánky.
Je vítaným pomocníkem ve studené i teplé kuchyni.
Cibulový prášek je sušená, mletá cibulka,...
Toto tmavě červené koření si oblíbili i ve zbytku světa a tvoří nezanedbatelnou součást mnohých světových kuchyní. Vůně papriky je výrazná s tóny ovoce.
Zlatobýl obecný (též celík zlatobýl) zná většina lidí jako v přírodě volně rostoucí rostlinu se žlutými květy. Jen málokdo ale ví, že je to také velmi oblíbená bylina, kterou...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací