Cizrně se někdy říká římský hrách. Možnosti jejího využití v přípravě pokrmů jsou pestré. Má vynikající oříškové aroma, které dodá pokrmům šmrnc. Je vhodná na přípravu pomazánek...
Snídaní z ovesných vloček nastartujete den plný energie. A z jemných ovesných vloček připravíte tu nejlepší ovesnou kaši.V kuchyni ovšem mají širší využití – zahustíte s nimi...
Ptáte se, co to amarant je? Jedná se o rostlinu, jíž se také říká laskavec či sloní ucho. Mluví se o ní i jako o „obilovině Aztéků" nebo jako o „nepravé obilovině", protože je...
Svůj český název pohanka získala díky pohanským nájezdníkům, kteří ji do Evropy rozšířili. Pohanka se zařazuje mezi pseudoobiloviny – v lidské výživě mají stejné použití jako...
Jáhly jsou bezlepková potravinářská surovina, která je vyráběna loupáním prosa. Vznikají tak žluté kuličky o průměru asi jeden milimetr.
Kód: 431
.flag.flag-discount {
background-color: #FF0000;
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací