Houby jsou součástí našeho jídelníčku již téměř po 30 tisíc let a oblíbené byly i u starých Římanů.
Sušená hlíva je jedlá houba s všestranným použitím. Hodí se do polévek i...
Rozinky vznikají sušením plodů vinné révy. Protože se tak z původního plodu ztratí značné množství vody, která jinak tvoří dominantní složku veškerého ovoce, obsahují rozinky...
Šípkový keř nám dává plody plné síly, které vás okouzlí svou jemnou, sladko-kyselou chutí a lehce načervenalou barvou.
Je vítaným pomocníkem v přechodných obdobích,...
Je lahodný a přitom tak zdravý. Ananas je právem označovaný za krále ovoce. Obsahuje téměř všechny vitaminy, dále šestnáct minerálních látek a stopových prvků.
Fenykl obecný se dá zužitkovat celý, ale u nás je nejběžnější používání semen.
Aromatické koření se uplatní téměř všude od masových pokrmů, přes nálevy při zavařování až ke...
Bílý mák je skvělý do kuchyně na sladké i slané vaření.
Vykouzlíte s ním například pečené sušenky, koláče, pečivo, záviny, na palačinkové a waflové těsto, vdolky a muffiny.
Lískový ořech je plodem lísky a obsahuje mnoho cenných živiny. Ty můžeme plně využít, když sáhneme po BIO produkci, která je zárukou dobré kvality pěstování s ohledem na životní...
Jedlá houba s všestranným použitím. Hodí se do polévek i omáček a výborná je též nakládaná či podušená s masem. Před použitím doporučujeme namočit na 2 hodiny do vody nebo...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací