Snídaní z ovesných vloček nastartujete den plný energie. A z jemných ovesných vloček připravíte tu nejlepší ovesnou kaši.V kuchyni ovšem mají širší využití – zahustíte s nimi...
Cizrně se někdy říká římský hrách. Možnosti jejího využití v přípravě pokrmů jsou pestré. Má vynikající oříškové aroma, které dodá pokrmům šmrnc. Je vhodná na přípravu pomazánek...
Nespornou výhodou žitné mouky je fakt, že uvolňuje energii postupně, a to je pro náš organismus velmi přínosné. Díky vysokému obsahu lepku vydrží žitné pečivo dlouhou dobu...
Bílé fazole drobné velikosti, které pocházejí z jižní Moravy.
Do pomazánek, k přípravě polévky, do omáčky, v kombinaci s kuřecím masem, ale i do salátu
Ptáte se, co to amarant je? Jedná se o rostlinu, jíž se také říká laskavec či sloní ucho. Mluví se o ní i jako o „obilovině Aztéků" nebo jako o „nepravé obilovině", protože je...
Nespornou výhodou žitné mouky je fakt, že uvolňuje energii postupně, a to je pro náš organismus velmi přínosné. Díky vysokému obsahu lepku vydrží žitné pečivo dlouhou dobu...
Kamut je starodávný druh pšenice.
Obsahuje o 20–40 % více bílkovin než běžná pšenice, což ocení zejména vegetariáni a vegani. V porovnání s ostatními obilovinami má velmi vysoký...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací