Svůj český název pohanka získala díky pohanským nájezdníkům, kteří ji do Evropy rozšířili. Pohanka se zařazuje mezi pseudoobiloviny – v lidské výživě mají stejné použití jako...
Žitné zrno se používalo při pečení chleba nebo pro přípravu kaše. Podobně jako ostatní obiloviny je vhodné jako příloha, samotné nebo např. v kombinaci s rýží a do masových i...
BIO tříbarevná rýže se skládá z natural dlouhozrnné rýže, červené rýže a černé rýže. Exotická kombinace skvělých chutí a vzhledu dodá vašim pokrmům na originalitě.
Drobné strakaté fazole, které pocházejí z jižní Moravy.
Použití: Přebrané a propláchnuté fazole namočte na 10-12 hodin do vody, poté vodu slijte a vařte v nové vodě doměkka....
Objevte novou ingredienci do vaší kuchyně.
Černá rýže není zatím příliš populární na rozdíl od rýže klasické či hnědé. Je však starobylou plodinou, která vám přináší skvělé...
RAW mandlová mouka se vyrábí z blanšírovaných mandlí, které jsou pomleté najemno. Obsahuje málo sacharidů, je přirozeně bezlepková a je vhodná i při Low Carb a RAW stravování.
Nespornou výhodou žitné mouky je fakt, že uvolňuje energii postupně, a to je pro náš organismus velmi přínosné. Díky vysokému obsahu lepku vydrží žitné pečivo dlouhou...
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací