Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací
BIO plicník lékařský z panenské přírody Bílých karpat.
Odvar z nati se může pít, ale užitečný je i v koupeli nebo jako obklad.
Plicník patří k bylinám, které obsahují...
Využití podbělu je hlavně přes zimu, kdy řádí virózy. Pomáhá při nachlazení, kašli nebo rýmě, protože přispívá k normální funkci horních dýchacích cest.
Klasické provensálské koření je mnohostranně využitelné – výborně chutná k jehněčímu, rybám, zelenině, slaným koláčům a mnoha jiným pokrmům. Takže jednoduše zkoušejte...
Skořice je kůra skořicovníku, která se sloupne, usuší a používá se jako koření. Špetka hnědého prášku navoní čokoládové nápoje i kávu a výborná je i na jehněčím.
Kopřivový čaj má přírodní chuť. Je příjemný, bez svíravosti, hořkosti nebo výraznějších travnatých tónů. Prostě čistý. Nálev má žlutou až nahnědlou barvu.