Možno použít na kořenění zvěřiny, drceným jalovcem se obaluje zvěřina před úpravou, do rybích marinád, do kysaného zelí, do guláše, při pečení drůbeže, je součástí různých...
Hořčice černá celá
Použití v kuchyni: při výrobě hořčice, přidává se do pokrmů založených na oleji, do zavařenin (okurky, houby, zelenina, zelí, rajčata)Historie a současnost:...
Skořice je kůra skořicovníku, která se sloupne, usuší a používá se jako koření. Špetka hnědého prášku navoní čokoládové nápoje i kávu a výborná je i na jehněčím.
Tymián je velmi zdraví prospěšná bylina a dá se používat nejen jako koření k dochucení našich jídel, ale také jako léčivý čaj, přísada do koupele, bylinný polštářek, tinktura,...
Papričky Jalapeno zelené drcené.
Jalapeno papričky jsou původem z Mexika. Jejich název je podle hlavního města Veracruz Jalapa. Jalapenos jsou malé (5 cm) až středně velké (8...
Cibulový prášek je použitelný k dochucení, do polévek, omáček a na pomazánky.
Je vítaným pomocníkem ve studené i teplé kuchyni.
Cibulový prášek je sušená, mletá cibulka, která...
Toto tmavě červené koření si oblíbili i ve zbytku světa a tvoří nezanedbatelnou součást mnohých světových kuchyní. Vůně papriky je výrazná s tóny ovoce.
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací