Nastavení
Karabáček je díl masa z nohy nad kolenem. Je to jemnější a chutnější část kližky, jejíž maso není tak prorostlé.
Nařezané velké kloubové a morkové kosti, ideální pro vaše domácí mazlíčky.
BIO Hovězí kostky z mladého hovězího vychovaného na naší ekofarmě. Nakrájené na kousky ideální pro přípravu guláše.
BIO Hovězí kostky z mladého býka vychovaného na naší ekofarmě.
BIO hovězí krční filtr. Dají se z něj připravovat výborné steaky. Přestože se jedná o libové maso, je plné chuti a velmi šťavnaté.
BIO hovězí nudličky z mladého býka vychovaného na naší ekofarmě.
BIO hovězí plátky z mladého býka vychovaného na naší ekofarmě.
Hovězí loupaná plec je krátké šťavnaté maso, vhodné na jakoukoli omáčku, dušení na víně, zelenině, na houbách.
BIO Hovězí ossobuco z mladého býka z naší ekofarmy.
Plátky z BIO Hovězí roštěné v kuchyňské úpravě připravené na přípravu vídeňských roštěnek.
Maso vhodné na ptáčky, na způsob zadního masa, svíčkovou, rolády, kapsy i steaky.
Nacházíte se na straně 2 z 3.