BIO Hovězí jazyk je perfektní na uvaření k omáčce. Křehké a netučné maso v BIO kvalitě.
Karabáček je díl masa z nohy nad kolenem. Je to jemnější a chutnější část kližky, jejíž maso není tak prorostlé.
Tato partie je jedinečná na guláše.
BIO Hovězí kostky z mladého hovězího vychovaného na naší ekofarmě. Nakrájené na kousky ideální pro přípravu guláše.
BIO Hovězí kostky z mladého býka vychovaného na naší ekofarmě.
BIO hovězí krční filtr. Dají se z něj připravovat výborné steaky. Přestože se jedná o libové maso, je plné chuti a velmi šťavnaté.
BIO hovězí nudličky z mladého býka vychovaného na naší ekofarmě.
BIO hovězí plátky z mladého býka vychovaného na naší ekofarmě.
Hovězí loupaná plec je krátké šťavnaté maso, vhodné na jakoukoli omáčku, dušení na víně, zelenině, na houbách.
BIO Hovězí ossobuco z mladého býka z naší ekofarmy.
Plátky z BIO Hovězí roštěné v kuchyňské úpravě připravené na přípravu vídeňských roštěnek.
Nastavení